Loading...
Poetsservice 2017-11-30T20:43:49+00:00

Wat betreft auto poetsen bent u bij de poetscentrale van  Auto Centrum Katwijk – Noordwijk (al 10 jaar) in goede handen. Wij poetsen gemiddeld 1800 auto’s op jaarbasis.
Wij hebben personeelsleden in dienst welke al 20 jaar in de autocosmetica werken. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten lak behandelingen, zowel special paint, exclusieve auto’s, busjes en dagelijkse personenauto’s zijn bij ons van harte welkom. Wat betreft auto reiniging zijn wij specialistisch en vakkundig. Geen twijfel mogelijk.
Wij vinden het leuk om met auto’s te werken. Wij kunnen dezelfde dag uw auto compleet behandelen en ervoor zorgen dat uw auto weer zo blinkt als dat die uit de showroom kwam. Binnen/buiten/bekleding/motor/banden/ramen ontvetten/motor reiniging/onderkant vet vrij, dus alles wordt onder handen genomen.
Voor vele van ons is de auto niet meer zomaar een vervoermiddel maar een kostbaar bezit. Vele van ons brengen veel tijd door in de auto. Stiekem weten we ook allemaal, elke keer dat we onze auto wassen de lak steeds weer wordt beschadigd, om dit te kunnen herstellen dient u uw lak te laten behandelen door een expert. Uiteraard wordt de binnenkant ook grondig gereinigd en verdwijnen alle vlekken uit uw bekleding. Dus is uw auto weer terug in de showroomstaat. Vraag vrijblijvend naar de prijs om ook uw auto te laten behandelen. Auto poetsen in Noordwijk was nog nooit zo perfect geweest.

NIEUW bij Auto Centrum Katwijk – Noordwijk: Vanaf heden kunt u met uw inloggegevens inloggen en met de camera meekijken van de Poets Centrale.
Klik hier om de beelden te bekijken.
Zo kunt u precies zin wanneer u auto klaar is en in de afleverruimte staat. Op het moment dat de auto in de afleverruimte staat kunt u de auto binnen 2 uur voor u deur verwachten.

Complete autopoets / Showroomstaat €110,-  excl. BTW